dissabte, 15 de novembre del 2014

Ja som més de 40.000, gràcies a totes.

Si el recompte estadístic no m'enganya avui hem superat les 40.000 visualitzacions al bloc. Gràcies per seguir-nos i per participar de la nostra recerca que va començar  per casualitat ara farà 6 anys de la mà del Jordi Bonvehí Castanyer, Dani Cortijo Astudillo i Agus Giralt així com dels companys de Lleida en edicions posteriors el Jordi Soldevila Roig i el Pau Llop.

Avui toca recordar que som molta gent la que es dedica a la recerca en l' àmbit local i concretament 2.0, cadascú a la seva manera, des de la seva perspectiva, amb tota la passió que requereix.

Sou vosaltres, els lectors, els que ens animeu a continuar fent aquesta tasca, per tothom que la vulgui, propis i estranys, treballem amb la voluntat de transmetre allò que és llegat pel simple fet d'existir en un moment donat, en un lloc determinat i en un espai com aquest, les xarxes, que ens permet fer-vos arribar la història, aquella que s' oblida amb el pas del temps i es pot reduir fins a l' esfera més íntima de la persona o representar a la humanitat i expandir-la fins al principi dels temps. Una feina meravellosa. La meva feina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada