diumenge, 27 d’abril del 2014

Nova col·laboració amb Dracmarqueologia: Kalathos

Fa uns dies em vaig reunir amb la Maica, responsable de la secció de divulgació històrica de l'empresa, tot un plaer poder compartir amb ella la nostra passió per la història. Gran coneixedora de la societat industrial catalana i particularment de Sabadell em va descobrir una nova una nova perspectiva, més tècnica ja que la Maica és arqueòloga, de la industria tèxtil mataronina. 

Una de les coses que més em va agradar i sorprendre va ser el fet de saber que l'escola bressol on duc la meva filla, la Lena, era en temps una fàbrica o en tot cas s' usava com a tal ja des dels segle XVIII, estem parlant de Les Figueretes. Properament vull investigar una mica aquest us i fer-ne un petit resum per al bloc, ja em coneixeu.

Us deixo cinc cèntims de a que es dedica l' empresa de investigació i difusió cultural i com fem sovint convidem a la gent del bloc a descobrir tot allò que ens poden oferir, des de xerrades a sortides, passant per tot tipus de tallers ben entretinguts per petits i grans. No deixeu de visitar la web i demanar informació, la Maica és una persona excel·lent en tots els sentits i us fascinarà amb allò que coneix us ho asseguro. 

Com sempre esperem una llarga i profitosa col·laboració per ambdues parts, si més no ja ens coneixem, esperem compartir projectes en un futur pròxim!

"A KALATHOS treballem en la difusió del patrimoni històrico-arqueològic amb la finalitat de fer-lo accessible a tothom, amb materials capaços de transmetre continguts rigorosos de la manera més lúdica i agradable possible.
 
Entenem que la comprensió de la riquesa patrimonial en el seu aspecte més ampli afavoreix la seva conservació i fomenta el respecte per la diversitat cultural. Tot i la joventut de l'empresa, aquesta està formada per personal amb una àmplia experiència en la difusió del patrimoni, que ha treballat en aquest àmbit des de 1996 dirigint i creant visites guiades i tallers per a infants i adults tant per museus, com ajuntaments, centres d'ensenyament, casals d'adults i biblioteques."

Dracmarqueologia seguiu l' enllaç per a més informació!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada