dimarts, 30 d’abril del 2013

Enllacem amb la FAVM









Després de xerrar amb el president de la Federació d' Associacions Veïnals de Mataró i amb el responsable de la dinamització cultural de la mateixa, hem arribat a l' acord de sumar idees i projectes per a un futur pròxim.

Comencem per enllaçar les nostres respectives webs per tal de fer difusió de la nostra feina, podreu trobar a partir d' ara l' enllaç al marge dret del bloc, alhora col·laborarem en la creació de noves rutes per la ciutat a través de la documentació que compartim i les micro-històries que aconseguim traçar, per tal de poder completar en tot el que sigui possible la representació de la ciutat i el seu passat.

Una de les propostes que hem dut a la trobada és la creació d' una ruta per la ciutat que podria perfectament tenir el nom del bloc, la ruta d'"un Mataró no tan llunyà", encara per delimitar i oberta per a qui vulgui participar de la mateixa.

La participació, la ciutat, la seva gent, la cultura i la història són elements comuns entre els dos projectes i hem trobat diverses vies de col·laboració, pendents d' eixamplar-les amb el bellugar de les idees, que és l' objectiu principal d' aquest tipus de trobades.

Tot és començar a moure'ns!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada