dimecres, 23 de setembre del 2009

Diumenge 27 de Setembre pedalem contra el canvi climàtic


PARTICIPEU!


Hola a totes i a tots!

Us volíem informar, que el diumenge 27 de setembre, el BACC (Bicicleta Club de Catalunya) organitza una pedalada a tota Catalunya contra el canvi climàtic. És una activitat dins la Setmana de la Mobilitat Sostenible que és celebra cada any. Es per això que ens han demanat al BAM ( Bicicletes Amics de Mataró) que organitzem a la ciutat la pedalada que es farà simultaneament a més de 100 ciutats de Catalunya. Aquí podeu veure les poblacions:

http://www.pedala.org/index.php

Aquest esdeveniment ja fa uns anys que es fa i a Mataró encara no s'hi havia fet mai. Es per això que us animem a participar-hi, tant per qui ja aneu en bici per la ciutat com els que no. La motivació es promoure l'us de la bicicleta com a vehicle que no contamina i que ens permet disminuir la contaminació atmosfèrica i acústica de les nostres ciutats.

Hem fet un recorregut per dins a Mataró i per carrils bici que els envolten, ben segur que passareu per llocs on no heu passat mai amb desnivells suaus aptes per a tothom.

El recorregut és de 8,6 km: Circuit de bicicletes (nou Parc Central), recinte firal, carrer dels Pirineus, Via Europa, Plaça d’Itàlia, Via Europa, carrer dels Pirineus, Avda. de Puig i Cadafalch, Parc de Cerdanyola, Avda. La Gatassa, Plaça Serra i Xifra, Rda. President Lluís Companys, Porta Laietana, carrer Juan de la Cierva, Carrer de Newton, Avda. del Port, Passeig Marítim, Passeig del Callao, Rda. Cervantes, Rda. d’Alfonso X, Plaça Espanya, nou Parc Central.

Ens trobarem a partir de les 10.00 h. i sortirem a les 10,30 h. Un cop finalitzada la pedalada, farem un refrigeri per els participants (1,5 €), i es repartiran samarretes de la pedalada.

Bicicleta Amics de Mataró

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada